Foredrag om kropsidealer

Rigtig mange i Danmark, især unge piger/kvinder, har et dårligt selvværd. Mange, fordi de ikke kan lide deres krop. Det er både ærgerligt og synd. Det kan desværre ende i spiseforstyrrelser og et dårligt mentalt helbred. Og det har ingen fortjent!

Jeg vil gerne være med til at udrydde det dårlige selvværd. Derfor holder jeg foredrag om kropsidealer og om, hvordan man kan lære at elske sin krop.

Min egen krop

Jeg har selv gået fra at hade mit ar til at elske det. Udover det, så bliver jeg ofte mindet om, hvor vild min (og andres) krop er: Jeg har overlevet et hjertestop, men jeg kan stadig løbe, træne og fungere som jeg gjorde før mit hjertestop.

Lige nu arbejder jeg på at acceptere min mave. Jeg synes den er for stor. Men jeg er for glad for mad til at jeg vil skrotte de ting, som giver mig stor og oppustet mave. Og så må jeg jo acceptere den 🙂

Foredrag om kropsidealer

Praktisk information

Det koster 5000 DKK + transport for halvandens times foredrag. Der er plads til spørgsmål både under og efter foredraget.

Kontakt

Kontakt mig på 30 70 64 04 eller katjensen2@hotmail.com. Skriver du en mail, så beskriv meget gerne målgruppen og stedet, hvor foredraget skal holdes. På den måde kan jeg skræddersy foredraget til publikum.