fbpx
Uncategorized

“Alle kan lære at lave pull ups” – TRX på en mandag

11. februar 2015

I dag er det onsdag, og mine arme er stadig ømme efter mandagens TRX-træning. De er ikke MEGET ømme, men det var ikke noget udpræget fornøjelse at skulle have blazer, jakke og taske på i morges på vej ud af døren. Og jeg gruer for at jeg skal have det hele på og af igen lige om lidt, når turen går mod fitness.

I mandags kom min far til Odense, og vi tog til TRX sammen. Han har aldrig prøvet det før, jeg har ikke prøvet det i lang tid. Holdet var også lidt for hårdt til at starte ud med, men vi kom begge (storsvedende) igennem holdet.
Tæt på slutningen af timen bekendtgør træneren at vi skal lave pull ups i TRX’en.. Jeg tænker “ja ja, det er godt med dig. Det kommer jeg aldrig til”. At træneren efterfølgende er af den holdning at “alle kan lære at lave pull ups” gør, at jeg må prøve. Og det gik overraskende godt! Ja, jeg brugte mine ben til hjælp, men det var helt ok (sagde træneren, og flere andre på holdet gjorde det også). Jeg anstrengte mig, blev rød i hovedet og overrasket over at jeg kunne. Vi skulle lave 10 X 2 pull ups, og jeg var med hele vejen. Det var sindsygt hårdt, hjertet hamrede afsted og mine arme skreg en lille smule. Men jeg gjorde det! Og jeg har blod på tanden til at prøve igen i dag. På trods at ømme arme (og træt hoved efter en dag på uni)

Jeg har aldrig prøvet pull ups før, og har altid bare kigget måbende på de folk der kan. Men nu vil jeg med på dillen, og komme ind i kampen. Også er jeg overbevist om, at TRX’en giver meget mere balance end en almindelig pull up. Og jeg synes det er lidt sjovere at kunne dingle rundt i stropperne, når man engang har lært det/er blevet stærk nok til det.

Se øvelsen på det vedhæftede billed.

chin ups_final

    Leave a Reply