fbpx
Uncategorized

At blive undersøgt at en flot læge…

4. december 2016

Ovenstående har jeg været ude for et par gange. Jeg flirter ikke med lægerne og det er kun i undersøgelsesøjemed, at de ser mig uden særlig meget tøj på. Men derfor er det alligevel … sjovt? at blive undersøgt at en flot læge.

Da jeg var til undersøgelse i fredags (årskontrol for mit hjerte og åbenbart også for min hjerteklap), mødte jeg en læge, som jeg aldrig har mødt før. Han var flot! Og dygtig, empatisk og meget kompetent. Jeg var ærlig talt rigtig ked af det i fredags. Jeg har haft brystsmerter i et godt stykke tid og jeg var sindsygt bange for, at mit hjerte havde det skidt. Jeg var derfor sårbar i forvejen .. og så skal jeg gudhjælpemig ligge på en briks med bar overkrop (og i grimt hospitalstøj, så jeg ser endnu mere syg ud) foran den flotte læge. IKKE FEDT!

Jeg er udemærket godt klar over, at det er i en fuldstændig professionel forbindelse vi møder hinanden. Men jeg er også virkelig glad for, at jeg ikke er blufærdig, at jeg er glad for min krop .. og at jeg havde taget mascara på den dag og sat mit hår op. For selvom det er en professionel sammenhæng vi begge to befinder os i, så er jeg af den mening, at man godt må kigge.

Der er ansat nogle flotte læger på Skejby. Og også enkelte narkoselæger, sygeplejersker, portorer, laboranter … og mange andre. Så midt i al min dårligdom (som heldigvis bare var frygt – jeg har det godt og har fået noget medicin mod hjertespasmerne, som det hedder), så er det (nogle gange) meget rart at have noget eyecandy indenfor rækkevidde.

    Leave a Reply