fbpx
Uncategorized

Bedstevenindetræning i Esbjerg :D

21. februar 2014

I tirsdags drog jeg mod Esbjerg for at træne med min bedste veninde. Hun ville gerne meldes ind i fitnessdk (hvor hendes kæreste træner, men også hvor jeg er så vi kan træne sammen når vi ses). Så det blev hun onsdag, og jeg skulle føre hende igennem det program jeg plejer at udføre når jeg træner. Det er lang tid siden jeg har lavet ‘almindelige træning’, som ikke er holdtræning for mig. Men det var fedt at gøre det igen, og blev presset lidt ekstra fordi min veninde var med.

Vi startede med 5 minutters cross, men opdagede så at to løbebånd blev ledige, som vi tog. Det blev til intervalløb hos mig i 12 minutter, og kontinuerligt løb i 16 minutter for min veninde. Derefter gik vi over til kettlebellsene, som jeg er blevet rimelig stor fan har. Jeg har tre øvelser jeg altid gør når jeg fanger dem (squat, swing og two arm row, se billeder nedenfor). De to første øvelser blev de første to gange udført med 8kg for mit vedkommende, og 12 kg i den sidste runde. Har aldrig prøvet at gøre det med 12 kg før, så jeg var lidt stoll da jeg var færdig. Så når jeg om en time eller to skal ned og træne igen, så bliver det med 12 kg hele vejen. Ømhed (og stærk krop), Here I come!
Dernæst ville jeg vise min veninde nogle øvelser i TRX’rebene’. Er blevet fan, og synes hele kroppen arbejder i hver enkelt øvelse. Især ved armbøjninger kan jeg mærke mine arme og min mave! Det blev til en sideplanke, en almindelig planke, squats og armbøjninger. Min veninde kunne allerede mærke det i sin krop, og siger igen i dag, at hun er øm 🙂 Jeg tager det som et tegn der virker, og er lykkelig over jeg ikke er øm i kroppen xD

Billede

 

BilledeBillede

    Leave a Reply