fbpx
Uncategorized

Combat – I’m hooked

13. februar 2014

Hvis timen i tirsdags ikke var nok til at få mig til at blive vild med combat, så var timen i dag det! Var igen afsted med min nabo, og det var virkelig godt at hun også skulle afsted. Da jeg var herhjemme var jeg sindsygt træt, og hvis hun ikke skulle være med ville jeg være blevet hjemme. Men GODT at jeg ikke gjorde det.

Det var en vikar som var instruktør. Så vidt jeg kunne forstå, så arbejde hun i fitnessdk, men har normalt ikke det hold vi var til i aften. Men for shizzle hvor var det sindsygt fedt! (Jeg håber min begejstring kan komme ud til dig bag skærmen!) Tempoet var højt, og jeg tabte hurtigere pusten og sveddryppende end jeg gjorde i tirsdags. Men det var skideskægt, og jeg blev glad og grinede mig igennem timen.

Instruktøren havde mange flere hop og benarbejde med, så pulsen kom højt op, og det var hårdt. Men som sagt var det virkelig fedt, så var med i samlet længere tid end jeg var i tirsdags tror jeg. Og det er altså virkelig fedt at kunne se ‘fremskridt’ efter to dage.

Så jeg er blevet fast inventar på tirsdagsholdet, og måske torsdagsholdet. Måsk’et kommer af, at jeg også gerne vil træne mandag aften, men så er jeg sent hjemme tre aftener om ugen når mit studie starter igen (har sent fri onsdag). Jeg bruger egentlig ikke min aften på så meget, men jeg kan godt lide at spise før kl 1930 som jeg gjorde i dag. Når det bliver så sent, så gider jeg heller ikke lave det store mad, så enten skal jeg have noget pasta klar, eller også rester. Men det er noget jeg finder ud af hen af vejen, og det skal ikke forhindre mig i at være med til et af de fedste hold jeg længe har oplevet :D!

    Leave a Reply