fbpx
Uncategorized

Dag 2 på kandidaten

1. september 2014

Jeg er på dag nr. to af min kandidat, og det er første dag med reel undervisning. Jesus hvor er det dog bare spændende allerede og selvom det sikkert bliver hårdt, så glæder jeg mig til at begynde at læse rigtigt, og kommer rigtigt igang med studiet.

Jeg skrev i mit sidste indlæg at jeg allerede fredag ved introdagen var meget træt. Efter en weekend i KBH med Ecco Walkathon og over 26.000 skridt på bagen (jep, vi gik langt i går!!) så er jeg træt. Men som skrevet tidligere, så virker to ud af mine tre fag enormt spændende allerede (skal have det sidste og tredje fag i morgen, og ved først der hvad der vil ske i faget i morgen), så jeg håber at denne spænding og mine underviseres store og fantastiske engagement kan holde gejsten igang, og det derfor ikke bliver noget stort problem med eventuel træthed. Også må jeg få sat ALT i fast skema og system indenfor de næste par uger. Og lige nu er jeg ærlig talt sikker på at det nok skal gå :)!

    Leave a Reply