fbpx
Uncategorized

Det bedste ved januar var…

1. februar 2019

Rigtig mange bloggere og instagrammere laver en ugentlig liste over små ting, som de er glade for. Det synes jeg er enormt hyggeligt og jeg kan virkelig godt lide at følge med. Især Emily Salomons Små Ting er jeg stor fan af. Og kroniske.farvers Tirsdags Taknemmelighed.

Sådan noget vil jeg også gerne lave.. Men min liste skal komme en gang om måneden og indeholde nogle af de bedste øjeblikke fra den pågældende måned.

Så her kommer første omgang “Det bedste ved denne måned” – og vi starter ved januar

Det bedste ved januar var…

 • Jeg fik min CPAP. Selvom jeg langt fra sover otte timer med den hver nat, så kan jeg mærke en KÆMPE forskel. Jeg har mere overskud, jeg er mindre træt og jeg kan holde til mere. Det er så vanvittig fedt!!!
 • Julefrokost med familien. Den blev holdt langt efter jul denne gang, men det var virkelig hyggeligt! Helt stille og roligt, godt selskab, god mad – og ingen dårlig og overmæt mave her!
 • 2 x biograftur: Mary Poppins Vender Tilbage og Mødregruppen – begge kan meget varmt anbefales! Er især overrasket over, hvor god Mødregruppen var. Den var virkelig sjov, men uden at være klichefyldt.
 • Min veninde fra min forsvarede sin speciale og bestod med bravour – jeg er så glad på dine vegne og pisse stolt af dig!
 • Jeg har set en længe savnet veninde og hygge med hendes i Odenses gader
 • Mit arbejde – fordi det er fedt at stå op og glæde sig til at komme afsted
 • Mine varme sweatre, som gør det hyggeligt og lækkert at være til i kulden
 • Min flyverdragt, som holder mig lun og varm når jeg er udenfor
 • Min københavnertur til Edwards, hvor jeg fik skiltet til mit mødelokale. Det var vildt, fedt, spændende og overvældende. Jeg glæder mig til at skulle afsted til Schweiz i marts og indvie mit helt eget mødelokale.
 • Generalforsamling med GUCH, hvor jeg blev genvalgt, som formand

Sygt lækker frokost til generalforsamling med GUCH

Min nye bedste ven, CPAP-maskinen

Mig med mit mødelokales navneskilt i hånden – jeg tror aldrig jeg har været så stolt over noget før!

 

Facaden på én af mine skønne arbejdspladser – min kollega står på toppen af bygningen og vinker

  Leave a Reply