fbpx
Uncategorized

Det glæder jeg mig til i februar

2. februar 2019

Forleden udgav jeg dette indlæg, hvor jeg fortalte om de bedste ting der er sket i januar. Som pandant til dét indlæg vil jeg lave en “det glæder jeg mig til i den kommende måned”. Det er nemlig også noget jeg synes jeg hyggeligt at følge med i hos andre og det giver mig inspiration til, hvad jeg selv skal give mig i kast med i den kommende måned. Måske får du også inspiration?

I februar skal jeg…

Februar ser god ud. Den er fuld af venindestunder, film og en smule (rigtig god!!) mad. Se bare her:

  • Dimissionsfest for min veninde, der lige er blevet pædagog
  • Hygge med to veninder – den ene er gravid og jeg har endnu ikke set hende med mave og mærket barnet sparke. Det glæder jeg mig rigtig meget til!!
  • Besøg hos min veninde og hendes to skønne unger i Esbjerg. Jeg har ikke set dem siden jul og jeg GLÆDER mig, som et lille barn til at se dem alle tre!
  • Biograftur(e), gerne med min veninde: Vi skal se Sådan Træner Du Din Drage 3 og Wreck It Ralph 2
  • Besøg på gourmetrastauranten Resumé med mine forældre. Jeg har givet dem et besøg dertil, vi har alle hørt det er vildt lækkert og jeg glæder mig til god mad, god vin og dejligt selskab
  • Mine forældre og jeg skal besøge alarmcentralen og vi skal møde den kvinde, som modtog min mors opkald da jeg fik hjertestop. Det er jeg MEGET spændt på. Jeg tror det bliver en følelsesladet dag, men jeg tror også den bliver god.

Mad fra Comwell Middelfart. Selvom det var lækkert, så tvivler jeg på at det er ligeså lækkert, som maden på Resumé er

Et godt eksempel på, hvordan det er at være med i GUCH – skide sjovt! Og jeg er formand for netværket et år mere.

    Leave a Reply