fbpx
Uncategorized

Det glæder jeg mig til i juli

2. juli 2019

Indtil for en uge siden havde jeg en masse planer for juli måned… I dag? Ikke lige så mange. Jeg fik fjernet min blindtarm torsdag nat og skal nu tage det stille og roligt de næste to ugers tid. Alligevel er der to (måske flere) ting jeg især glæder mig til at lave her i juli måned:

  • Min bedste veninde og jeg skal se Prinsen af Egypten i Operaen!
    Jeg så den sammen med min mormor og mor i Fredericia teater – og det var mageløst! Produktionen er lavet lidt anderledes nu og jeg glæder mig helt vildt til at skulle afsted! Og jeg håber at mine mavesmerter er væk og jeg kan holde ud at være afsted hele dagen.
  • Min mormor bliver 85 og hun skal selvfølgelig fejres. Jeg er ikke med til familiefødselsdagen (pga. ovenstående punkt), men jeg er med til morgenbord på hendes rigtige fødselsdag. Nu skal jeg bare have fundet en gave…
  • Jeg har selv fødselsdag. Jeg håber at få nogen planer. Gerne med mine forældre og nogle veninder. Men lige nu står dagen på arbejde og afslapning. Og det er i grunden også en rar måde at blive 29 år på

    Leave a Reply