fbpx
Hverdag

Det glæder jeg mig til i juni

1. juni 2019

Sommeren er stille og roligt ved at bide sig fast og folk er stille og roligt begyndt at gå i feriestemning.

Her i Svendborg pibler menneskene frem og jeg kan dagligt sidde på mit kontor og se, hvor mange flere der kommer på Svendborg Havn fra dag til dag. Der er god stemning her og vejret kalder på at vi komme ud af de lukkede kontorer.

Svendborg Havn kommer til at summe af liv lige om lidt!

Jeg ved jeg skal sidde meget inde i juni. Det har jeg sådan set ikke noget imod. Især ikke når jeg ved at mange af de ting jeg skal indendørs er gode og spændende. Derfor glæder jeg mig til at juni måned bringer:

  • Hele min familie skal se min lejlighed. Det er kun mine forældre, onkel og moster der har set den og jeg glæder mig helt vildt til at vise dem frem for resten af familien
  • Også mine kolleger skal se lejligheden. Sammen med en anden kollega holder jeg sommerhygge hjemme hos mig, og det bliver mega hyggeligt at være sammen med mine kolleger på en anden måde, end bare arbejde
  • Der ligger en skov, ikke langt fra min lejlighed. Den håber jeg at skulle gå noget mere i nu, hvor vejret er blevet skønt
  • Allerede nu, i slutningen af maj, ved jeg at jeg skal have kaffemøder med folk fra mit netværk. Jeg har mindst tre i juni og ét af dem kunne godt munde ud i et fedt samarbejde mellem mig og min kaffedate
  • Min veninde har lige født den sødeste lille dreng – og jeg regner med at skulle bruge noget af min juni måned på, at besøge dem!
  • Handmaids Tale sæson tre får premiere på HBO. Min veninde og jeg skal sidde sammen i min lejlighed og se den – og det bliver så mega fedt!! Vi skal have rosé på altanen og så trække indenfor og se den (forhåbentlig) mega spændende sæson.
    Har du set serien? Hvis du kan lide mørke, dystopiske og tankevækkende serie, så kan jeg VARMT anbefale dig den!

Det er ikke denne skov jeg skal gå i, i løbet af juni måned. Men den ligner og er mindst ligeså hyggelig!

 

 

 

 

 

 

 

Juni måned byder også på afslapning! Mange af mine dage er allerede booket, så jeg ved at jeg skal huske at slappe af.

 

    Leave a Reply