fbpx
Det glæder jeg mig til Hverdag

Det glæder jeg mig til … i oktober

1. oktober 2019

Oktober nærmer sig. Det (kan) betyde efterårsferie, kastaniejagt, hjemlig hygge, stearinlys, afslapning og gode tv-udsendelser.

Jeg har ikke ferie og får det først til december. Alligevel har en en hel masse jeg kan se frem til i løbet af oktober:

 • Min veninde skal flytte – og jeg skal underholde hendes søde, skønne og små børn ♥️ Det bliver hårdt, men det bliver også rigtig dejligt at bruge hele TO weekender sammen med dem! (Og så skal jeg drikke vin med min veninde når børnene er lagt i seng!)
 • Jens Jacob Tychsen (Hr. Weise fra Badehotellet) holder foredrag i Svendborg – og jeg skal med, sammen med noget af mine familie. Og jeg glæder mig helt vildt!
 • Leonora Christina Skov kommer også til Svendborg for at holde foredrag. Min veninde og jeg skal afsted og høre hende fortælle om hendes nye bog “Den Der Lever Stille.” Planen er at jeg skal læse bogen før foredraget. Det når jeg nu nok.
 • Mine forældre (okay, min mor) og jeg ser Vild Med Dans sammen de fredage, hvor jeg ikke er i Esbjerg. Jeg kommer hjem til dem efter arbejde, tager en lur og så er der ellers dømt lækker mad (mors mad!!), vin/øl/gin og tonic og tv. Det er simpelthen så hyggeligt og en rar måde at bruge fredagen på.
 • Mine forældre og jeg skal på Christiansminde Hotel og spise til årets Gastroweek. Jeg har aldrig spist på hotellet, men har hørt det er godt. Så jeg glæder mig!
 • Spise sammen med mine veninde i Odense – også i anledning af Gastro week.
 • En tur omkring Skejby til 18års kontrol. Jeg ved ikke om jeg glæder mig til det. Men jeg har det rigtig godt lige nu, så jeg har på fornemmelsen at det bliver et godt besøg. Og så skal jeg se min farmor og farfar den dag også.

Udover det skal jeg også…

Samsling (min venindes kæmpestore hund) og jeg er blevet mega gode venner!

 • Drikke kaffe af mit elskede mågestel
 • Se de sidste to afsnit i sæson 14 af Greys Anatomy. Sæson 15 bliver tilgængelig på Viaplay d. 5. november
 • Putte med min veninde kæmpestor hund
 • Nusse på min venindes lidt mindre hund

 

  Leave a Reply