fbpx
Det glæder jeg mig til Hverdag

Det glæder jeg mig til i september

1. september 2019

 

Foredrag

Billedet er fra det første foredrag jeg holdt på engelsk. Forhåbentlig gentages succesen senere på måneden.

Denne måned står i foredragenes og mit firmas tegn. Jeg skal holde fem foredrag i alt i løbet af september. Så selvom to weekender er ‘lovet’ væk, så forsøger jeg at holde dem og mine hverdage fri, så jeg har energi og overskud til noget af det jeg elsker allermest: At stå på en scene foran en masse mennesker.

Det glæder jeg mig til i september:

  • Månedens første foredrag foregår i Odense. Her holder Hjerteforeningen møde for alle deres lokalformænd på Fyn – og jeg skal komme og fortælle om Hjerteforeningen GUCH
  • Samme dag, om aftenen, skal jeg holde foredrag i SATS i Svendborg. Fokus er på motion, som medicin og hvordan du kan dyrke motion når du har en kronisk sygdom eller ‘bare’ mangler energi
  • To gange skal jeg afsted til Kolding og holde foredrag for nogle studerende. Her skal jeg snakke om patientkommunikation udfra min egen historie. Det er et emne jeg synes er voldsomt interessant – og jeg har mærket på egen krop, hvad det betyder når du har en god eller dårlig kemi med din læge
  • Hjerteforeningen skal holde ambassadørdag. De invitere alle deres ambassadøre – og jeg skal fortælle dem om mit liv med en hjertesygdom. Jeg ved ikke, hvor mange der kommer. Men det er lidt nervepirrende at skulle snakke foran kendte mennesker.
  • Midt i mellem alle foredragene bliver der plads til en enkelt tur til Jylland med nogle veninder. Her skal vi samle svampe – og lave lækker mad med dem om aftenen
Skrivebord

Jeg kommer til at skulle kigge en hel del på dette scenarie: mit skrivebord.

Kantareller

Mon vi kan finde kantareller i de jyske skove? Jeg ved det ikke… Men jeg glæder mig til svampetur!

Den her er en lifesaver: min CPAP! Havde jeg ikke den, kom jeg nok ikke igennem mine dage pga søvnunderskud

Hindbær

Forhåbentlig når jeg hjem til mine forældre og deres skønne have – som lige nu bugner af frugt og grønt

    Leave a Reply