fbpx
Uncategorized

Det glæder jeg mig til i april

3. april 2019

Marts måned var hård. God, men hård! Jeg flyttede, var i Schweiz og havde veninderaftaler fordelt jævnt over hele måneden. Oven i det, så kom jeg, spontant, men på et iværksætterkursus. Selvom det var mega spændende og jeg er glad for at deltage, så trækker det tænder ud…

Min plan var at april skulle blive bedre. Og det bliver den overordnet set også. Men lige pludselig, så hober de gode ting sig op og det ender med der sker en hel masse i denne måned alligevel.

Fællesnævneren er gode mennesker. Jeg har en masse planer om at se de fleste af mine veninder, spise god mad og skulle i biografen med dem. Og jeg glæder mig!
Noget af det jeg glæder mig mest til er:

  • At skulle vise min nye, skønne lejlighed til mine veninder og min venindes forældre. Fire af mine bedste veninder kommer på besøg i lejligheden – og jeg glæder mig!
  • Påskefrokost med to af mine veninder. Vi forsøger at holde en påskefrokost hvert år, og i år lægger jeg hus til.
  • Nye briller. Mine nuværende briller er gået i stykker (den ene næsepude er knækket og fordi det er aluminium, så kan den ikke fikses). Selvom det ikke er noget jeg gider at bruge penge på lige nu, så glæder jeg mig lidt til at skulle have nye briller. Jeg har kig på et stel og jeg skal ned og prøve dem igen!
  • Min fars fødselsdag. Han fylder år lige om lidt og min mor og jeg har købt en virkelig god gave til ham. Jeg glæder mig virkelig til han får den!
  • Biograftur med mine to veninder. Vi skal se Captain Marvel og Avengers – Infinity War. Jeg glæder mig især til den sidste! Og så skal jeg se om jeg kan nå at se resten af MCUfilmene inden vi skal se Captain Marvel d. 12.
  • Hvidvin på min altan. Jeg begynder stille og roligt at finde ud af, hvad jeg vil have på min altan. Selvom jeg skal have det købt først, så tror jeg snart den begynder at tage form. Og så skal jeg ellers sidde og drikke hvidvin (sammen med mine veninder og mor!) hele foråret og sommeren igennem
  • Min lejlighed bliver færdig. I den første uge af april kommer min far og sætter de sidste ting op i min lejlighed. Jeg skal forhåbentlig også i IKEA og købe de sidste ting (blandt andet gardiner). Så det kan blive et rigtigt hjem og jeg kan nyde at være her, endnu mere

    Leave a Reply