fbpx
Uncategorized

En fantastisk Ungeweekend 2016

8. november 2016
DSC_1498.JPG

Størstedelen af deltagerne er samlet – her på vej mod frokost

Fra fredag-søndag i sidste uge, afholdte GUCH sin årlige Ungeweekend. Udover at weekenden er tænkt, som værende et hyggeligt sted at møde andre hjertesyge unge/voksne, så er det også en mulighed for de unge fra Børneklubben, som er 17-18 år at komme og snuse lidt til GUCH. I år havde vi ingen med fra Børneklubben. Til gengæld havde vi to, som aldrig havde været med til et arrangement med GUCH før. Og det var en succes!

Den tilbagevendende melding er, at folk føler sig forstået og accepteret. Der skal ikke forklares en masse og der er plads til alle. Det er fedt at få at vide, og det fastholder bare idéen om, hvor vigtige sådanne møder er – uanset om man har en hjertesygdom eller lider af noget andet.

dsc_1510

Min veninde Maja og jeg

Weekenden var også god for mig, rent personligt. Udover at jeg hyggede mig gevaldigt, var sammen med virkelig dejlige mennesker, fik god mad og fik noget virkelig gode øl (og en god brandart) lørdag, så var det en lille sejr for mig, som formand for GUCH. De sidste mange måneder har vi i bestyrelsen skulle aflyse mange af vores arrangementer, da der var været for få tilmeldte. Det har været pisse ærgerligt, både da vi ikke har kunne afholde de ting vi har planlagt, men også fordi vi ikke har fået brugt alle vores penge.
I august/september kom en kedelig sag med noget fejlkommunikation med Hjerteforeningen. Det hele løste sig, men det var op af bakke og tids- og energikrævende. Så at denne weekend blev en stor succes, det er bare fantastisk! Det giver mig en tro på, at det vi sidder og laver i bestyrelsen, det er godt. Og dén følelse er fed at have!

screenshot_20161105-2353221

Af en eller anden grund, så gemmer jeg mig bag en flaske…

    Leave a Reply