fbpx
Uncategorized

En følelse af lykke…

29. maj 2017
18765794_10154720746142099_2321315403692841317_n

Et smukt billede af den strand, som vores hotel lå ned til.

Sådan én havde jeg i fredags, da jeg lagde mig på min hovedpude og skulle sove. Jeg havde nemlig påbegyndt den årlige GUCH-Ungeweekend og var blevet så glad for at se de dejlige mennesker igen, som jeg har så meget til fælles med – at jeg fik en dejlig knude af lykke i min mave. Knuden kom på trods af massiv træthed efter mange dages arbejde og en lang tur til Korsør. Men den var meget velkommen i min mave, og jeg blev glad, da jeg mærkede den.

En tiltrængt knude
Heldigvis har den sidste uge (uge 21) været ovenud fantastisk: Den var fuld af sammenkomster eller snakke med dejlige venner, GUCH-arbejde, familietur til KBH og ikke mindst GUCH Ungeweekend. Uge 20 (den forrige) var hård for mig, for jeg synes lige pludselig, at alting så sort og trist ud. Jeg får ikke andet end afslag på mine jobansøgninger (hvis jeg da hører noget fra den virksom, jeg har sendt en ansøgning til), jeg savnede mine veninder og jeg var træt af mit arbejde. Jeg savner stadig de veninder jeg ikke ser så tit, men nu har jeg efterhånden lavet aftaler med dem, så jeg kan se frem til at se dem alle sammen. Derfor har den uge vi lige har forladt, været et tiltrængt energipust- og boost og kunne ikke være sluttet af på en bedre måde.

Knuden af lykke sidder stadig i min mave her, mandag, dagen efter vi tog afsked med hinanden. Den er ikke ligeså kraftig i dag, men den er der og den føles behagelig og god.

Den kommende uge står også på en masse dejlige ting: Endnu en familie-tur, denne gang til Århus, Moesgaard Museum og forestillingen ‘Røde Orm’, og veninde-hygge det meste af weekenden. Så selvom min jobsøgning er sutter i øjeblikket, så har jeg altså stadig en masse ting ind imellem skrivning af ansøgninger og mit arbejde, som jeg nyder og glæder mig meget til!

Jeg har glemt at tage billeder fra Ungeweekenden – jeg hyggede mig for meget. Dog har jeg taget madbilleder og krydre derfor mit indlæg med dem.

    Leave a Reply