fbpx
CPAP-maskine Uncategorized

Første måned med CPAP – sådan går det

10. februar 2019

Før jeg fik min CPAP har mange, der har maskinen sagt, at de ikke kan undvære den. “Ja, ja, den er god med dig” tænkte jeg. Men sandheden er, at jeg heller ikke kan undvære den – og jeg har kun haft apparatet i en lille måned.

Jeg kan endnu ikke sove 8 timer hver nat med den. Det er lykkedes mig 2 gange – og sikke en velsignelse det har været! Alle gange er jeg nærmest sprunget ud af sengen, har danset ud på badeværelset, synget i badet og hoppet til busstoppestedet. Alle mine kolleger har fået et stort smil, smalltalk, jokes og kække bemærkninger – simpelthen fordi jeg har overskud.

CPAPen var god, allerede efter første gang

Den første nat, sov jeg med den tre timer. “Det var ikke meget” tænkte jeg, da jeg stod op. Men wow, sikke en energi jeg havde!

Det var onsdag, så jeg havde fri. Alligevel skulle jeg ned på mit arbejde, fordi jeg skulle snakke med nogle af iværksætterne. Selv efter fire timers snak, brainstorm og arbejde var jeg frisk. Bevares, jeg kunne da godt klare en lur – men jeg kunne også klare at blive ved. Det var ikke et spørgsmål om enten/eller. Det var, hvad jeg havde lyst til.

Dagen gik, jeg endte med ikke at tage en lur, men kun at hvile mig – og jeg havde først rigtig brugt for at sove kl. 21 om aftenen. Normalt ville jeg være død efter to timer på Fabrikken. Men ikke den dag. Og jeg havde en fest over det!

Trætheden er desværre vendt lidt tilbage…

Desværre er det ikke alle dage der går ligeså gnidningsfrit, som den første: Nogle dage føler jeg mig stadig meget træt efter arbejde og jeg skal bare hjem og sove. Gerne to timer.

Det er især de dage, hvor jeg er på arbejde og jeg bare tonser igennem. Der er meget at lave dernede og jeg synes det er sjovt. Derfor kan det være svært at stoppe i tide. Og så er det først når jeg tager en pause, at jeg mærker jeg er træt. Så det er en balance jeg skal finde – og så tror jeg at alle har det sådan en gang i mellem

MEN… Jeg er ikke længere en zombie – langt fra! Det overskud, som jeg slet ikke havde noget som helst af i december, det er kommet tilbage nu.

På de dage, hvor jeg har virkelig meget energi… Der ved jeg slet ikke, hvad jeg skal gøre med den. Jeg er vant til at se virkelig meget Netflix… Men nu har jeg energi til at lave noget andet. Så nu leder jeg efter en ny hobby. Så må vi se om det kan give noget 🙂

    Leave a Reply