fbpx
Uncategorized

Fordelen ved fleksjob

26. februar 2019

I april 2018 fik jeg tilkendt fleksjob. I juli samme år, blev jeg fastansat i kommunen. 16 timer om ugen. Det har givet mig et kæmpe glæde at have et arbejde at stå op til! Ja, faktisk synes jeg næsten kun der er fordele ved at have fleksjob. Fx er jeg glad for at:

  • Have noget at stå op til hver dag. Det betyder vanvittig meget for mig at have noget at lave de fleste af ugens dage. Jeg kan have svært ved at tage mig sammen til noget, hvis ikke jeg har noget bestemt at stå op til. Og her hjælper mit arbejde mig rigtig meget!
  • Kunne bruge min uddannelse og mine kompetencer til at sprede budskabet om Fremtidens Havn og Fremtidsfabrikkerne
  • Have skønne, glade dejlige kolleger, som jeg både kan arbejde, sparre og blive klogere sammen med, men også kan grine og joke med
  • Kunne bidrage til samfundet – også selvom jeg er syg og kan arbejde færre timer end mange andre

Generelt føler jeg mig værdsat på mit arbejde. Ikke kun pga min person, men også pga min faglige kunnen. Og dét er pisse fedt og gør mig meget glad ☺️

    Leave a Reply