fbpx

Foredrag

Foredrag om organdonation

Leder du efter et foredrag om organdonation? Om kropsidealer fra en kvinde med en arret krop – men, som elsker den? Eller om religiøsitet og sygdom? Så er det mig du søger. Læs mere her og find ud af, hvad jeg kan give dig.

Foredrag = det er for fedt!

Jeg har i mange år været glad for at holde foredrag. Især efter jeg var i Madrid (læs mere her) og fortalte min historie. Her fik jeg stor ros for mit indlæg.

Siden jeg er jeg blevet mere bevidst om, at jeg er vild med at stå på en scene og fortælle folk om min historie og (forhåbentlig) inspirere dem, til at se en smule anderledes på deres liv.

Flere har sagt, at de fore det første var underholdt. Men de er også blevet inspireret: Deres egne problemer træder lidt i baggrunden og de har fået inspiration til at leve lidt mere i nuet end de plejer. Og hvis jeg kan få folk til at tænke bare lidt over deres hverdag og deres liv eller give dem en god historie, så er min mission fuldført.

De forskelligeforedrag

  • Foredrag om organdonation: Et foredrag om at være ung hjertepatient. Det hele tager udgangspunkt i min egen historie.
  • Foredrag om kropsidealer: Mange hader deres krop. Men den er fantastisk! Min egen har hjulpet mig igennem et nyt hjerte, ny hjerteklap og et hjertestop. Til det kommer hjertesorger og andre af livets sorger og glæder. Du kan høre mere om, hvordan du også bliver fan af din krop på dette foredrag
  • Foredrag om religiøsitet og sygdom: Hvorfor bliver religiøse, mens de er i et sygdomsforløb? Er jeg blevet religiøs? Det og mere svarer jeg på i foredraget om religiøsitet og sygdom

Mine foredrag varer 70-90 minutter, inklusiv spørgetid.
Det koster 5000 ,- DKK + transportudgifter.

Vil du booke et foredrag eller høre mere om, hvad jeg kan fortælle dig og dit publikum? Så kontakte mig på katjensen2@hotmail.com og fortæl mig mere om din ide.

    Leave a Reply