fbpx

Anbefalinger

Hvis ikke du ved, hvordan andre har modtaget mine foredrag, hvordan skulle du så vide om de er værd at investere i? For at du kan få et indblik i det har jeg har samlet nogle anbefalinger, som folk har givet mig med på vejen efter et endt foredrag.

“Jeg syntes at det var fantastisk. … Når man har problemer med hjertet er det utroligt vigtigt at høre hvordan andre har det, og kunne søge den hjælpe der er brug for. Det fylder nemlig rigtig meget inde i hovedet, og man kan ikke hele tiden blive ved med at snakke om det til alle … Derfor vi jeg håbe at du fortsat kan komme ud og fortælle både raske og specielt hjertepatienter med samme problemer som dig, at de kan se at det nok skal  lykkedes at komme ud som et helt mennesker og der stadig vil være et godt liv bag efter.”
– Bjarne Neuhaus, foredrag på Stella Maris for Team Rotary

“Stor tak til Katja, for en meget dejlig aften, hvor vi fik et indblik i Katjas liv og de udfordringer hun har været igennem og på trods af disse har bevaret et utroligt positivt sind. Hun var fantastisk og meget indlevende i sin fortælling”
– Hjerteforeningen Roskilde, citat fra deres Facebook-side.

“I heard that your presentation was inspirational, as always.  Very well done!”
– Michael George, PR-medarbejder hos Edwards LifeScience

“Du formår at fortælle tingene på en måde, så os gamle mennesker forstår dig og kan sætte os i dit sted. Og så fik du sat nogle tanker igang hos mig, da du fortalte om religion, tro og sygdom. Meget spændende!”
– Anonym, Sabro Menighedsråd