Instagram

Se min instagram

Foredrag om kropsidealer

  • Kan du ikke lide din krop?
  • Har du ar fra operationer, stærkmærker, akne eller andet, som du er træt af?
  • Vil du gerne høre fra en, som selv skal slås med at ville mere end, hvad kroppen vil – og derfor er sur på sin krop?
  • Vil du høre fra en, som selv kæmper med at være glad for sin mave og hvor mit eget kropsideal ikke bliver fulgt?
  • … men, som samtidig synes at kroppen er fantastisk fordi den er kommet igennem en masse voldsomme ting?

Jeg vil gerne være med til at udrydde det had, som nogen kvinder har til sin krop og at ændre det kropsideal, som mange har. Selvom jeg synes der er sat meget mere fokus på at elske sin krop og lave idealet om, så tror jeg stadig at mange ikke kan lide deres krop af forskellige årsager. Se blot her (artikel fra DGI) og her (artikel fra TV2). Og jeg tror at utilfredsheden findes i mange former og hos mange aldersgrupper.

Derfor holder jeg foredrag om kropsidealer og om, hvordan man kan lære at elske sin krop. Jeg kender nemlig til både det at hade sin krop, men også at elske den. Jeg kender til at jeg gerne vil en hel masse ting, men min krop kan ikke følge med og må ofte have en pause. Jeg kender til det, at køre derudaf selvom kroppen ikke vil være med – og jeg har betalt prisen ved at skulle ligge på sofaen længe efter.

Min egen krop

Jeg har selv gået fra at hade mit ar til at elske det. Udover det, så bliver jeg ofte mindet om, hvor vild min (og andres) krop er: Jeg har overlevet et hjertestop, men jeg kan stadig løbe, træne og fungere som jeg gjorde før mit hjertestop.

Lige nu arbejder jeg på at acceptere min mave. Jeg synes den er for stor. Men jeg er for glad for mad til at jeg vil skrotte de ting, som giver mig stor og oppustet mave. Og så må jeg jo acceptere den på en eller anden måde 🙂

Foredrag om kropsidealer

Praktisk information

Det koster 5000 DKK + transport for halvandens times foredrag. Der er plads til spørgsmål både under og efter foredraget.

Kontakt

Kontakt mig på 30 70 64 04 eller katjensen2@hotmail.com. Skriver du en mail, så beskriv meget gerne målgruppen og stedet, hvor foredraget skal holdes. På den måde kan jeg skræddersy foredraget til publikum.