Instagram

Se min instagram

Foredrag om organdonation

Foredrag om organdonation

Billede fra mit foredrag i Prag, 2017

Vil du høre et foredrag om organdonation fra én, som selv har modtaget et hjerte? Går du med spørgsmål om emnet, som du ikke ved, hvor du skal stille? Så kan du booke mig til et personligt foredrag.

I mit foredrag om organdonation fortæller jeg dig om mine oplevelser og de op- og nedture der følger med at være kronisk syg. Du får historien om, da min hjertesygdom blev opdaget, hvordan jeg gik igennem en hjertetransplantaion uden de store komplikationer, om mit hverdagsliv i skole, gymnasie og universitet, om dating og kærester, motion, dagligt indtag af medicin, fleksjob og meget mere om de ting, der hører med til at være kronisk syg.

Har du et emne du gerne vil have jeg fortæller ekstra meget om, så fortæl mig det når du kontakter mig. Så tager jeg det med i mit foredrag og fortæller om mine tanker og oplevelser om netop de ting du vil høre om.

Booker du et foredrag om organdonation, får Du:

  • En personlig og unik historie om organdonation fra en hjerteung – en historie om livsvilje- og glæde og hvordan de ting kombineres med mange sygehusbesøg
  • En rørende historie, som sætter hverdagens problemer i relief
  • Billeder fra hele mit forløb: Ligefra barndom til hjertetransplantation til livet i dag
  • Mulighed for at stille spørgsmål, måske om børn, motion, ar, selvbillede og kropsbevidsthed
  • Viden om organdonation

Praktisk info

Foredraget varer 70-90 minutter, alt efter, hvor mange spørgsmål publikum har.
Det koster 5000 ,- DKK + transportudgifter.

Vil du høre et foredrag om religiøsitet og sygdom? Eller om kropsidealer og selvbillede, når ens krop er fuld af ar? Alle foredrag tager udgangspunkt i organdonation, men vinklerne skifter.

Kontakt

Kontakt mig på 30 70 64 04 eller katjensen2@hotmail.com og hør mere.