fbpx

Foredrag om religion og sygdom

Religiøsitet og sygdom

Hænger religiøst og sygdom sammen? Hvorfor vælger nogle folk at bekende sig til en tro når de bliver ramt af alvorlig sygdom? Og hvorfor kan det være, at det at henvende sig til Gud kan give en større ro, end lægens ord kan?

Foredrag om religiøsitet og sygdom

Ovenstående spørgsmål kan mit foredrag om religiøsitet og sygdom svare på. Det hele tager udgangspunkt i min egen hjertehistorie og starter da jeg fik et nyt hjerte i 2001. Jeg blev nemlig ikke religiøs af den livsændrende operation – og er ikke blevet det. Samtidig forstår jeg udmærket de mennesker, som bekender sig til en tro når de oplever noget så livsomvæltende.

I foredraget bruger jeg på min viden om religion fra min bachelor i religionsvidenskab.

Hvem kan høre foredraget?

Foredraget er specielt egnet til meninghedsråd, kirkegængere eller andre med stor interesse for religion.

Er du mere interesseret i et foredrag om organdonation eller om kropsidealer? Klik ind på de to sider og læs mere om de andre foredrag jeg tilbyder.

Praktiske oplysninger

Foredraget varer 50-60 minutter alt efter, hvor mange spørgsmål fra publikum der kommet. Der er plads til spørgsmål efter foredraget.
Det koster 5000 DKK + transport ovenstående.

Kontakt

Har du spørgsmål til mit foredrag eller vil du booke mig? Du kan enten ringe på 30 70 64 04 eller skrive til mig på katjensen2@hotmail.com