GUCH gør virkelig en forskel

D. 20.-22. april holdt GUCH Ungeweekend for ni unge mennesker med hjertefejl. Det foregik i Odense og teamet var “Livet, som ung kroniker”.
Som altid, så var der store smil og grin på weekenden – og jeg blev bekræftet i det fantastiske fællesskab vi har!

Den tidligere blogger Anna Warrington kom og fortalte om hendes liv med dårlige hofter (en produktionsfejl, som hun selv kalder det).
Hun oplever præcis de samme udfordringer, som vi hjertepatienter gør det: Vi bliver hurtigere trætte og vi skal planlægge vores dag med udgangspunkt i vores vilkår. Men vores fællesskab gør, at det hele bliver lidt nemmere.

Slå op med ‘burde’

Sammen kan vi nemlig udvise forståelse for hinanden og give hinanden ret i, at vi er fantastiske. Og netop dét er grunden til, at GUCH er fantastisk! Der er et stærkt fællesskab og alle er hjertens velkomne.

Annas fortælling bekræftede os også i, at rigtig mange sygdomme er ens. Ligesom os, bliver hun hurtigere træt og hun skal rationere sin energi på en smart måde, så hun kan lave alle de ting hun gerne vil. Foredraget hed noget ala “Slå op med burde” og var spot on i forhold til de mange udfordringer vi fra GUCH også møder.

Oplægget var virkelig inspirerende og meget rammende for alle os, som sad samlet.

Published by

1 Reply to “GUCH gør virkelig en forskel

  1. Ih hvor det lyder godt , at i kan bruge hinandens oplevelser og deler dem . ❤️❤️❤️

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *