fbpx
Uncategorized

Jeg er (næsten flyvende) :D

8. juli 2014

Harry running
Nogenlunde således så jeg ud på løbebåndet i dag. I hvert fald med et ligeså stort smil på cirka halvdelen af turen. For det gik skide godt! Jeg var på båndet i 20 minutter, og løb cirka halvdelen af tiden. Uden at dø! SEJR!! Det var hårdt, men egentlig mest pga. varmen. Det virkede som om at det ellers ganske glimrende aircondition-anlæg i mit center ikke fungerede i dag, så det var svedende varmt at træne. Faktisk dicideret ulækkert. Det var også derfor min træning ikke blev ligeså lang som jeg egentlig havde regnet med. Jeg kunne ikke holde det ud mere efter en god halv time. Men jeg fik løbet, og gennemgået nogle øvelser for min ryg og baller. For jeg ønsker mig baller af bronze (ligesom Herkules i Disney-filmen) her til sommer. And I feel ’em comming already :D!

… at jeg så kastede mig over en pose ostekugler da jeg kom hjem snakker vi ikke om. Min mave var ikke helt tilfreds, men det var min chips-trang og min søde/salte tand 🙂

    Leave a Reply