fbpx
Uncategorized

Jeg er stærkere end jeg tror

5. november 2014

Har endnu engang været til cirkeltræning. Det er altså virkelig fedt, hårdt, udfordrende og med en god træner. Jeg glæder mig allerede til næste onsdag!

Vi startede endnu engang med opvarmning og squats. Denne fang 150. Jeg måtte tage pauser så nåede kun op på 135. Øv! Tog ellers 125 i mandags (af flere omgange) og der gik det godt. Men må bare holde ved den der bentræning der 😊

Så kørte vi syretræning. Tre øvelser (bænkpres, dødfødt og clean press). Tog 15 kg i bænkpres. Kunne måske have taget mere, så jeg skal eksperimentere lidt med det i weekenden. I dødløft tog jeg 17,5 og i Press 10 kg. Det var lige før det sidste var for meget. Men jeg gennemførte. Og blev rost for min teknik i dødløft. Mega fedt 😄
Så selv med nyt hjerte og dårlig ryg, kan jeg være med på intensive hold og presse mig selv maks. Hvor er det bare fedt!!

IMG_2742.JPG

    Leave a Reply