fbpx
Uncategorized

Løbetur og kort styrketræning

13. juli 2014

I min plan om at træne hver dag i to uger, havde jeg indlagt to hviledage, da der var to dage jeg havde planer. De to hviledage er blevet brugt fredag og lørdag. Den ene hviledag skulle ellers bruges tirsdag, men jeg har fået mulighed for at træne den dag alligevel.

 

Desværre når jeg ikke i fitness de ti gange på en måned man skal således man opnår point for det. Derfor tog jeg i dag en løbetur udenfor i det grå pg lidt triste vejr. Det gik ganske udemærket. Dog fik jeg ondt i min højre læg undervejs, så jeg måtte holde pauser hvilket ifølge resten af kroppen og min puls, ikke behøvede. Men jeg fik sat meget mere tempo på både gang og løb end jeg er vant til, og jeg fik ikke ondt i min nakke og skulder som jeg nogle gange gør. Så det er ret lækkert!

Jeg fik løbet 3,53 km på lidt under 35 minutter. Jeg lægger ikke mærke til distancen når jeg løber udenfor som når jeg er indenfor på løbebånd. Naturligt måske, da jeg ikke har en remonter hele tiden om hvor langt jeg har løbet, men ikke desto mindre virkelig dejlig! Så kilometerne ryger mere eller mindre bare i benene, uden jeg lægger mærke til det. Det er rart

Da jeg kom hjem igen gennemførte jeg program et for begyndere fra bogen ‘de 100 bedste styrkeøvelser’ udgivet af bladet/Forlaget aktiv træning. Det er min fars, og hvis jeg må, så låner jeg bogen med til Schweiz og Frankrig når jeg skal afsted om en uges tid (Jesus der er kun en uge til!!!) det bliver fedt tror jeg! Jeg ved ikke om der er træningsfaviliteter på hotellet til konferencen, så jeg må hellere selv tage lidt udstyr med. Og bogen fylder ingenting, så har plads til den i kufferten. Det er lækkert!

    Leave a Reply