fbpx
Uncategorized

Man fortryder aldrig en træning ..

9. februar 2014

Sådan er der mange der siger. Og det er heller ikke fordi jeg fortryder at jeg kom afsted.. Jeg fik handlet, og jeg fik et bad. Men træning? Det synes jeg ikke man kan kalde det ..

Jeg har været træt og ugidelig hele dagen. Jeg kom hjem kl halv 1 i nat, så jeg er træt og virkelig ugidelig i dag! Hele dagen har jeg tilbragt sammen med min sofa, fjernsyn og dyne. Det blev jeg lidt træt af, så jeg besluttede at tage ud at træne. ‘træne’ er så meget sagt .. Det blev til 10 minutter på løbebåndet, også gik jeg i bad. Jeg gad ikke mere.

Nu er jeg kommet hjem, og skal til at se Gossip Girl. Alt hvad der hedder træning er blevet afskrevet for i dag. Det må vente til i morgen hvor jeg har en træningsaftale med min nabo 🙂

    Leave a Reply