fbpx
Uncategorized

.. man fortryder aldrig en træning

25. december 2013

Det er første juledag, og jeg havde en virkelig dejlig juleaften i går med min familie! Men fordi jeg ikke kan komme ned og træne i morgen som jeg ellers gerne ville, må jeg afsted idag. Og jeg giiiiiider ikke!

Jeg er lige kommet hjem fra en gåtur med min forældre på ca. 7 km. Så motion har jeg fået! Men vil gerne ned og ro et 2 km, også træne ryg. Den bliver så glad for det 🙂

Også er det et mantra kommer ind på lystavlen: Man fortryder aldrig et træningspas. (Jeg har kun fortrudt det én gang!). Men det er svært at overbevise sig selv om før man kommer afsted og er igang! Øv!

MEN .. Det skal gøres.. Også selvom det er surt at skulle afsted fra det varme hjem, og jeg helst bare ville have et bad nu og hygge med en rugbrødsmad. Så jeg snupper den mad, og tager derned. Så er julen vist også blevet brugt på nok motion for i år 🙂

    Leave a Reply