fbpx
Uncategorized

Massage i fitnessdk

8. december 2014

IMG_2826 Som jeg før har nævnt, er jeg begyndt at få ondt i ryggen. Både før, under og efter træning. Træning plejer ellers at holde mine smerter nede/væk, men dette trick virker desværre ikke så godt længere. Derfor har jeg et lille stykke tid, leget med tanken om at bestille massage. Dette gjorde jeg, og jeg var så heldig at undgå ventetid, og komme til med det samme.
Det center jeg træner i, har en aftale med en uddannet massør. Jeg var hos ham i går, og jeg er øm i dag. Jeg har stadig ondt i ryggen, og pga. min ømhed går jeg og spænder meget i nakke- og skulderpartiet. Til gengæld føler jeg mig dejlig afslappet i lænden, hvor massøren gik virkelig hårdt til den. Han advarede mig om, at det kunne komme til at gøre ondt og fortalte, at jeg bare skulle trække vejret dybt. Han havde helt ret, det kom til at gøre virkelig ondt! Til gengæld føltes det dejlig afslappende da han var færdig med at trykke, og jeg slappede bedre af.

Da massagen var slut, blev jeg bedt om langsomt at komme op at stå igen. Jeg følte mig helt desorienteret, og mit hoved var tungt. Det føltes mest af alt, som om jeg lige havde sovet alt for mange timer. Jeg fik besked om at drikke en masse vand, også slappe af om aftenen. Og selvom det gjorde ondt (og stadig er ømt her mandag, dagen efter), så tror jeg det var virkelig godt! Derfor skal jeg til massage igen om en god uges tid, også skal jeg simpelthen prioritere fysisk aktivitet noget mere. (Desværre bliver den fysiske aktivitet svær i denne uge, men jeg håber det kan fungere!)

    Leave a Reply