fbpx
Uncategorized

Meget træt, men meget glad, også kaldet ‘Små Ting’

4. juni 2017

Den knude af lykke jeg fik i maven i sidste uge, har gennem hele denne uge siddet fast og har været med mig alle steder. Min uge har været exceptionel travl, men jeg har nydt det i fulde drag og det har givet mig en masse mental energi, til den kommende uge.

Jeg har både været på Moesgaard og set forestillingen ‘Røde Orm’, i Odense tre gange: én gang for at se Harry Potter in Concert (det var lidt, som at se filmen for første gang – og jeg købte mig et Hufflepuff-tørklæde), én gang for at fejre min bedste venindes aflevering af hendes speciale og en sidste gang for at se en savnet veninde og spise med hende – og udveksle anekdoter og finde på livshistorier om tjenerne. Jeg kom i seng 00:30 og skulle ud på thurø campingplads kl 10 i dag, for at se min veninde, den samme som jeg havde set fredag aften. og hendes familie. Jeg blev der ikke så længe, fordi jeg var så træt, men det var dejligt at se hende og hendes familie.

Jeg havde planlagt at skulle træne i dag – min ryg trænger. Men jeg valgte i stedet at lade være, sove til middag og se fire afsnit af Breaking Bad. Ugen er sluttet godt af, og jeg er klar til i morgen at skulle skrive jobansøgninger og arbejde på en artikel om fodboldudstyr til kvinder – jeg er nemlig blevet tekstforfatter hos Spicy Web i Odense. Og det er ret fedt! Også selvom jeg ikke kan se lyset i fodbold.

    Leave a Reply