fbpx
Uncategorized

Min første gang …

19. april 2017

… til bodyflow. Det skete i mandags, 2. påskedag, i fitnessdk i Svendborg. Jeg har i nogle år været meget fascineret af det meste indenfor yoga-verdenen, bodyflow og lignende og tænkte, at dette hold passede mig rent tidsmæssigt og nu skulle det altså være.

Og det var FEDT! Jeg svedte, som et svin – også selvom det ikke var ligeså hårdt, som spinning og træning med vægte. Jeg sveder bare virkelig meget, når jeg træner.

Jeg er på ingen måde smidig. Men jeg kunne sagtens følge med i hele timen uden at falde, og miste balancen (mere end to gange). Som bonus fik jeg løsnet den knude, som har siddet i min venstre skulder i en måneds tid nu – uden jeg ved, hvad der har udløst det, så var knuden pist væk da jeg kom hjem og er ikke vendt tilbage her, to dage efter. Til gengæld har jeg svært ved at slappe af i mine skuldre og jeg synes jeg spænder i den. Så jeg må tilbage på måtten og udføre bodyflow eller yoga. Jeg glæder mig i hvert fald til næste gang!

‘Sessionen’ blev sluttet af med en lang tur i sauna (der var kø med badene, så jeg gik i sauna i stedet) og her blev jeg omsluttet af den stegende hede og kunne nyde et styks veludført arbejde.

    Leave a Reply