fbpx
Uncategorized

Powerwalk – og frustrationer der følger med en hård træning

9. juli 2014

Jeg er netop færdig med mit bad efter træning. Jeg har været til powerwalk, og regnede slet ikke med at det ville blive så hårdt som det gjorde. Jeg blev så udmattet af den hurtige gåtur, at jeg skrev til min far og hørte ham om han ikke ville hente mig. Min plan havde ellers været at tage bad i centret og så videre i byen for at kigge efter shorts. Men det blev ikke til noget, og min far ville heldigvis gerne hente mig!

Vi var 7 samlet, inklusiv træneren. Jeg var den ultimativt yngste, så kom træneren på cirka 40, og resten af deltagerne var 60+. Og de gik fra mig. Meget hurtigt. Egentlig synes jeg ikke det var så pinligt at sakke bagud, men jeg var irriteret over mig selv og min krop. Især fordi min træning i går gik så skide godt.
Vi lagde ud med at gå op af en masse bakker, og det er noget af grunden til at jeg sakkede bagud. Som i MEGET bagud. Tror jeg endte med at være 100 meter bag dem til sidst. Instruktøren var heldigvis sød, og gav mig en lidt kortere rute end de andre. Jeg vidste godt at jeg sinkede de andre, og der var nogle der skulle på hold når vi kom tilbage til centret. Men vi nåede faktisk at komme hjem samtidig alle sammen, så det hele passede sammen.

Jeg er utrolig god til at se det dårlige i alt, og jeg har været igang med at være frustreret over min manglende form flere gange på turen og på vej hjem. Og i badet. Indtil nu. For jeg har skam også nogle positive ting at sige om dagens hårde workout. Og de positive ting skal jeg blive bedre til at se! Derfor kommer her en lille liste:
– Jeg gjorde det, og fulgte med på næsten hele den planlagte rute! Og instruktøren sagde at hun synes det var fedt at jeg var med, selvom jeg blev så træt og sakkede bagud.
– Jeg har fået gået 6,22 km og over 8.000 skridt. Så de 10.000 skridt man skal gå hverdag venter lige forude!
– Jeg har fået en hel masse sol. Jeg glemte solcremen, men den var nok svedt væk alligevel.
– Min træning kan tydeligt ses på mit træningstøj (billed kommer senere): Det er gennemblødt, og især min sportsbh har kun to tørre pletter på sig.

Alt i alt: Det var hårdt, jeg er udmattet helt ned i fødderne, men jeg gjorde det!!

    Leave a Reply