fbpx
Uncategorized

Praktik i Hjerteforeningen

20. august 2015

Som tidligere nævnt (her) er jeg blevet praktikant hos Hjerteforeningen. Jeg startede i mandags (d. 17. august) og har nu været her i fire dage. Praktikken ligger i København og jeg har været så heldig at Rasmus’ tante og onkel låner mig et værelse. De bor i Glostrup, så det er lidt nemmere at komme herind, i stedet for at jeg skulle fra Odense hver dag.

Indtil videre går det virkelig godt (synes jeg selv. Jeg håber mine kolleger er enige!). Jeg har fået lidt forskellige opgaver fra en der hedder Mette der sidder i sekretariatet/kommunikation. Lige nu sidder jeg og skriver artikler til medlemsbladet Hjertenyt. Indenfor de næste to-tre uger skal jeg lave et par interviews også skrive artikler ud fra dem. Det er pisse spændende og jeg synes det er fedt at være her!

Egentlig sidder sekretariatet på 2. sal, men fordi der ikke var plads har jeg fået skrivebord på 4. sal. Det betyder at jeg sidder sammen med dem som laver kampagner, blandt andet Elsk Hjertet og Charlies Hjertegalla. I går kiggede jeg dem over skulderen, mens der blev lavet materiale til Ecco Walkathon. Super fedt at være lidt med til det og kigge de professionelle over ryggen. Det bekræftede mig også i, at min fremgangsmåde til min forrige eksamen, var rigtig.

Sammenholdet herinde er også rigtig godt! Jeg begynder stille og roligt at snakke med folk og alle er søde og imødekommende. Her er en god og rar atmosfære og stemning herinde, også selvom her er travlt. Folk er lige vendt tilbage fra ferie, så der sker en hel masse spændende ting og sager. Men det er fedt at være med til og jeg er virkelig glad for at være her!

Plus, jeg er ikke ligeså udmattet som jeg havde regnet med efter endt arbejdsdag. Jeg har fri hver dag mellem 15:30 og 16:30, så jeg er herinde mindst seks timer om dagen. Jeg er træt når jeg kommer til Glostrup, men ikke fuldstændig smadret som jeg havde regnet med. Det kan være det kommer når jeg får lidt mere at lave, men indtil videre er jeg positivt overrasket. Det er fedt at mærke på egen krop, at det faktisk godt kan lade sig gøre!

    Leave a Reply