fbpx
Uncategorized

Quick core, og hvordan jeg blev til skamme (mest for mig selv)

7. juli 2014

Det er dag 1 i min jeg-vil-træne-hverdag-indtil-den-15-udfordring. Jeg meldte mig på holdet quick core i fitnessdk Svendborg i morges kl 0820. Og overraskende nok, var jeg frisk da vækkeuret ringede kl 0715, hvilket er ret usædvanligt for mig. Men lækkert!

Som overskriften indikere, så blev jeg pinlig berørt over min ikke-eksisterende form. Holdet var virkelig godt, og skide ærgeligt at det kun varede 25 minutter. Havde det som om jeg kun lige var kommet igang da instruktøren sagde farvel til i dag.
Derudover var der nogle virkelig gode øvelser som jeg håber at kunne bruge i min træning fremover. Og jeg kan allerede her til aften mærke min ryg, mave og lår. Jep, et tydeligt tegn på, at jeg ikke træner nok. For træningen i dag var ikke særlig hård.. Alligevel formåede jeg at få virkelig meget sved på panden i løbet af de første 10 minutter. Vi lagde ud med almindelig air squat, og derefter squat-variationer med bold over hovedet. Alt i alt var det godt, men de sidste øvelser med bolden over hovedet hvor vi skulle læne overkroppen fra side til side kunne jeg ikke gennemføre. Mine arme er for svage og ikke vant til ‘presset’. Øv!
Men som sagt, var det en virkelig god time. Det er desværre den eneste motion jeg har fået lavet i dag. I morgen skal jeg derned igen, og der står den på løb og rygtræning. Det glæder jeg mig faktisk lidt til 🙂

Hvis du selv vil have en effektiv men hurtig træning, kan denne plakat måske være til inspiration.

Hvis du selv vil have en effektiv men hurtig træning, kan denne plakat måske være til inspiration.

    Leave a Reply