fbpx
Uncategorized

Træt, med træt på

20. januar 2014

Jeg er lige kommet hjem efter en tur nede i centret. Og jeg er, som overskriften siger, træt med træt på. Også lidt ekstra træt!

Havde sat mig for, at jeg ville prøve at løbe 5 km. Det har jeg vist ikke gjort siden slut oktober/start november. Det var hårdt. Og efter 42 minutter var mine kræfter brugt.
Jeg lagde ud med to minutters gang, to minutters løb. Det holdt 2 km. Så blev det i minuts gang, to minutters hurtigt gang og et minuts løb. Det hold i lidt mere end to minutter. Så kunne jeg ikke mere. Jeg var træt, og jeg gad egentlig ikke blive der mere. Jeg ville hellere bare hjem og have noget mad! Men jeg blev ved, dog uden løb. Men med almindelig gang og hurtig gang.

Alt i alt tog det 51:11 minutter. Gav den ikke fuld gas, og det var virkelig godt jeg ikke gjorde det! Er smadret nu, og ville være endnu mere smadret hvis jeg havde givet den fuld skrue.

Havde heller ikke energi til rygtræning bagefter. Så det blev til to øvelser, også i bad. Og Sauna !!! Det var virkelig rart! Jeg var alene derinde, og det blev til nogle dybe vejrtrækninger og lukkede øjne og bare nyde varmen. Ah! 

    Leave a Reply