fbpx
Uncategorized

ZUMBA :D

7. november 2013

Jeg har lige haft en 40 minutter lang Zumbatime på mit værelse hjemme hos mine forældre. Det var dejligt!
Jeg ved ikke helt om det er fordi jeg er kommet i bedre form siden jeg sidste gang dansede zumba, eller ikke gav den nok gas. Jeg synes i hvert fald det var nemmere. Og ja, jeg fik sved på panden og pulsen op, men ikke noget som jeg ikke kunne klare. Det var sjovt samtidig, som zumab nu er for mig.

Det er også virkelig god træning til ryggen. Hele dagen har jeg siddet foran min computer (og taget en lur), og altså været inaktiv med min ryg. Jeg har heller ikke taget mig sammen til lige at hive min bold med nedenunder, og sætte mig på den. Den giver en anden bevægelse i ryggen end en almindelig stol. Så de sidste par timer, har jeg døjet med lidt ondt i ryggen, men det er vist ovre nu. Dejligt! Så nu er det i bad, en lille omgang risalamande (det er SKØNT at være hjemme ved mors madgryder igen), så pakning til jeg skal hjem i morgen, og så puttesove. Det bliver dejligt 🙂

I morgen går turen til bogmessen i Forum med mit studie. Har min rygsæk med, men er spændt på min jeg får ondt i ryggen/lænden eller hvad.. Men jeg glæder mig!

    Leave a Reply