fbpx
Uncategorized

Det nye vidunder i solen, og træning når både ryg, knæ og hofte gør ondt

9. marts 2015

Okay, ondt og ondt .. Overskriften er måske lige dramatiks nok. Ikke desto mindre, så har jeg gået hele dagen og haft en smule ondt i mit knæ ved nogle bestemte stillinger, og også haft lidt ondt i min hofte. Min ryg er også dum, og det føles som om jeg har trænet en masse de sidste par dage. Hvilket jeg ikke har. Også er den ømhed altså underlig at rende rundt med.

Men netop fordi jeg har gået og haft lidt ondt i ryggen og ikke gjort andet end at gå ture (jøsses, det har været et smukt vejr i går og i dag!), så MÅTTE jeg afsted i dag. Ikke fordi lysten var det store, men min ryg trængte. Jeg dropepde løbeturen på løbebåndet grundet knæ (og ugidelighed), og tog 13 minutter på crosstraineren istedet. I et højt tempo så der kom sved på panden alligevel. De store maskiner ville jeg ikke lege med, så jeg har trisset rundt i et kvarters tid i centret og siddet lidt på en motionsbold, ligget på en motionsbold og strukket ud på en motionsbold. Det gjorde ondt, men godt!

Også til det lille vinunder .. Min tidligere træningskuffert (grundet den dårlige ryg får jeg ondt hvis jeg har skuldertaske på, og mine træningsting kan ikke være i min rygsæk de dage jeg skal på uni), gik i stykker. Den var for billig og hjulene var for Lave. Jeg har vel haft den nogle måneder, og nu er den altså blevet skiftet ud. Med en helt sort forretnings-lignende kuffert. Jeg går aldrig i sort, og jeg ville helst have haft en lilla eller en lyserød. Det havde de ikke (i hvert fald ikke til en pris osm jeg gad at betale), så jeg købte mig en sort. Så kan jeg prøve det. Og jeg er virkelig glad for min beslutning! Den er pæn, rimelig rummelig (men kan ikke udvides, så jeg skal begrænse mig hvis jeg skal på weekendtur) og så larmer den næsten ikke når jeg kører = WIN 😀 Den gamle jeg havde larmede ret meget, og jeg blev faktisk lidt pinlig over den til sidst. Men nu har jeg en kuffer uden larm, den ruller godt, også er det næsten okay at den er helt sort.

Se den lige. Også med solstråler også 🙂    Leave a Reply