fbpx

Foredrag om organdonation

Foredrag om organdonation

Billede fra et foredrag om organdonation i Prag, 2017

Vil du høre et foredrag om organdonation fra én, som selv har modtaget et hjerte? Går du med spørgsmål om emnet, som du ikke ved, hvor du skal stille? Så kan du booke mig til et personligt foredrag.

I mit foredrag om organdonation fortæller jeg dig om mine oplevelser og de op- og nedture der følger med at være kronisk syg. Du får historien om min hjertesygdom, da den blev opdaget, hvordan jeg gik igennem en hjertetransplantaion, mit hverdagsliv i skole, gymnasie og universitet, om dating og kærester, motion, dagligt indtag af medicin, fleksjob og meget mere om de ting, der hører med til at være kronisk syg.

Kort sagt får du en hel livshistorie!

Booker du et foredrag om organdonation, får du:

  • En personlig og unik historie om organdonation fra en, som har prøvet det på egen krop – en historie om livsvilje- og glæde og hvordan de ting kombineres med mange sygehusbesøg
  • En rørende historie, som sætter hverdagens problemer i relief
  • Billeder fra hele mit forløb: Ligefra barndom til hjertetransplantation til livet i dag
  • Mulighed for at stille spørgsmål, måske om børn, motion, ar, selvbillede og kropsbevidsthed
  • Viden om organdonation

Praktisk info

Foredraget varer 90 minutter, inklusiv tid til spørgsmål.
Prisen er 5000 ,- DKK + transportudgifter.

Du har også mulighed for at booke mig til et foredrag om religiøsitet og sygdom.

Vil du høre, hvad andre har sagt om mine foredrag? Så se mine anbefalinger og få et indblik i, hvad andre har fået ud af at høre min historie.
Vil du læse mere om organdonation og mine oplevelser? Så se denne side, hvor alt det jeg har skrevet om emnet er samlet.

Kontakt

Kontakt mig på 30 70 64 04 eller katjensen2@hotmail.com og hør mere.

Fortæl mig gerne lidt om publikum. Så har jeg mulighed for, på forhånd, at målrette foredraget og gøre det ekstra relevant for lige netop dig og din gruppe.