fbpx
hjertetransplanteret Hverdag Organdonation

Nu er hele min krop 18 år gammel!

20. november 2019
hjertefødselsdag

Det fine skilt, som min kollega lavede da jeg serverede kage for mit arbejde

I søndags (d. 10. november) var det 18 år siden jeg fik mit nye hjerte. Et hjerte, som ikke er så nyt mere. I hvert fald ikke for mig.

Det betyder at hele min krop nu er voksen. Som min kollega så rigtigt sagde “så må du jo køre bil!”
Jeg tror jeg slipper for at tage kørekortet om. Men det er vildt at der er gået 18 år siden jeg fik det nye hjerte. Og at jeg nu har haft mit nuværende og nye hjerte længere tid end jeg havde mit eget ‘originale’ hjerte.

Brunsviger

Det her er den BEDSTE brunsviger jeg nogensinde har lavet! Fik stor ros for den – og har stadig lyst til at bage en til og gentage succesen.

Jeg plejer at blive rørt

De sidste par år har jeg været rørt på selve dagen. Jeg skulle helst være sammen med nogen, så jeg kunne få et kram eller lidt støttende ord, hvis mine følelser kom helt op til overfladen – og så ELSKER jeg fødselsdage og at blive fejret! De to ting sat sammen er en mega god undskyldning for at være sammen med nogle af de mennesker jeg holder allermest af.

Men jeg blev ikke rørt i søndags. Ikke som jeg plejer i hvert fald.

I stedet var jeg rørt hele fredagen. Jeg bagte en sygt lækker brunsviger på mit arbejde for at fejre det. Og bare det at fortælle om anledningen til kagen til mine kolleger, gjorde mig rørt. På den gode måde, heldigvis. Men jeg blev rørt. For det er overvældende at tænke på, at jeg ville være død uden det hjerte.

Og så blev jeg rørt igen mandag d. 11. Min søde kollega havde købt en lille julerose til mig fordi hun “kom til at tænke på mig da hun så den.” Hold kæft, det er sødt! Tak Line! Blomsten står nu og pynter fint ude i mit køkken.

Skæbnen ville at en af mine bekendte fik nyt hjerte dagen efter min 18års fødselsdag. Så der gik jeg og var endnu mere taknemmelighed og glad for, at det kan lade sig gøre at transplantere organer.

Hjertet har det godt

Jeg har det godt. Selvom det stadig er svært for mig at sige fra og prioritere alenetid med min sofa og Netflix, så er jeg blevet MEGET bedre til det over de sidste par måneder! Det hjælper også at jeg er begyndt at lægge hele dage og weekender ind i min kalender, hvor jeg ikke har nogen planer. Somme tider ender jeg med at lave helt vildt meget i de weekender. Men det hele er spontant og det afhænger meget af min dagsform – og hvad jeg har lyst til at lave.

Den næste to en halv uge bliver vilde: Der er meget arbejde, TO julefrokoster (med mine kolleger og min dejlige venindes skønne veninder), jeg har et enkelt foredrag, en juletur med GUCH og har to aftaler med en clairvoyant. Og så vil jeg gerne liiiiiige kunne nå en gang kropsterapi også.
Men, som det ser ud nu, så har jeg plads til det hele. Mest fordi jeg har indlagt fritid efter arbejde og jeg har en halv weekend imellem det hele, uden planer.

    Leave a Reply