fbpx
CPAP-maskine

Jeg får CPAP i morgen og får min søvnapnø behandlet – yes!!

7. januar 2019

Jeg er en heldig kartoffel!

De ringede fra Svendborg Sygehus, lungemedicinsk afdeling i dag. De havde fået et afbud dagen efter – så istedet for at vente ti dage mere, så kunne jeg få en CPAP d. 8. januar.

Desværre ringede sygehuset midt i mit møde, så jeg kunne ikke tage den…

Heldigvis for mig, så ringede de til min far lige bagefter. Selvom sygeplejersken der ringede ikke måtte sige noget om, hvorfor hun ringede (GDPR tror jeg), så fik min far sagt noget om, at jeg ventede på en CPAP-maskine – og snart var desperat efter en!

Kort historie lang: Jeg skal have en CPAP-maskine kl. 8.40 i morgen, d. 8. januar. 10 dage før min egentlige tid. Hvor heldig har man lov at være 😄

For folk med søvnapnø

I weekenden meldte jeg mig ind i en gruppe på Facebook, for folk med søvnapnø. Her beskrev flere, at de havde haft maskinen i et år, deres tal var flotte – men de var stadig ikke udhvilede når de vågnede.

Samtidig, så kender mine to læger, min leder og min kollega alle mindst én person, som bruger CPAP – og de fik effekt med det samme og kan ikke undvære deres maskine nu!

Ligesom enhver anden behandling, så er det individuelt, hvordan den virker. Men jeg håber at den virker godt for mig og at jeg snart er veludhvilet, frisk og glad igen. Det her zombie-mode jeg går i lige i øjeblikket er simpelthen for hårdt!

    Leave a Reply