fbpx
Uncategorized

Opfølgning af indlægget “Jeg hader min krop”

28. august 2015

Jeg skrev for noget tid siden indlægger “Jeg hader min krop” (læs her), hvor jeg klagede over mit manglende immunforsvar og min evige sygdom siden april.

Mens jeg var i Frankrig skrev jeg til en af hjertelægerne på Skejby. Han skrev tilbage at det lød harmløst, men bestilte alligevel blodprøver som jeg skulle have taget når jeg kom hjem. Et par dage efter jeg kom hjem følte jeg mig egentlig frisk, men fik alligevel taget prøverne. Svaret kom, og mit infektionstal er stadig en smule højt, men ikke noget alarmerende. Derfor skal jeg have taget nye blodprøver på 2-3 uger, bare for at tjekke at der ikke er noget i vejen med mig.

Jeg har snakket meget med mine forældre om det at være så tit syg. De mener jeg har haft for meget at se til siden april (studie, GUCH, formandskab på min vej, torsdagsbaren herude, kæreste, husholdning og alle de andre små ting alle mennesker nu har). Når jeg remser det op kan jeg godt høre der er meget. Men siden april synes jeg egentlig jeg har været okay til at balancere det hele. Det synes min krop åbenbart ikke, så den lagde sig syg. Hmrf. Det må jeg så prøve at lære af.
Derfor tror jeg også at mit kommende praktikophold bliver godt: Jeg ‘flytter’ til Glostrup (bor hos Rasmus’ moster og onkel) og jeg skal ikke være i baren herhjemme, jeg kan ikke rigtig fungere på fuldtid som formand på vejen og mit vaskekælderjob deler jeg nu med en nabo. Til gengæld skal jeg på arbejde/i praktik hver dag. Men fordi jeg har fri når jeg går hjem, så tror jeg det bliver noget helt andet. Jeg bliver træt, men muligvis træt på en anden måde end jeg gør når jeg har mit studie. Og det glæder jeg mig til at opleve!

    Leave a Reply