fbpx
Uncategorized

Støt Hjereforeningens Børneklub gennem Brug Livet Fonden

4. december 2013

Tidligere i morges så jeg en ven fra facebook, dele dette indlæg:

http://bruglivetfonden.dk/hjertesag/hjerteforeningens-borneklub/

Det er Brug Livet fonden som er fra PFA pension. Deres brugere skriver ind med en eller flere hjertesager, folk kan via nettet stemme på hvilken hjertesag der skal have penge, og den sag med flest likes får penge. Hjerteforeningens Børneklub vil bruge den støtte de forhåbentlig får, til at lave et arrangement for børn ud over det sædvanlige.

Den beskrivelse der er givet på det link jeg har givet dig ovenover, står der meget fint hvad det vil sige at være hjertebarn: Det kan være svært at være med i skolen, både fagligt og socialt fordi børnene ikke altid har energi og overskud til at være i skole. Børnene har glæde af de arrangementer der findes, da de børn de her møder er i samme båd, og man har automatisk et fællesskab fra første øjekast på hinandens ar.
Forældrene går med en frygt for hvad der skal ske med det syge barn, og har derfor god gavn af at møde andre forældre i samme situation.

Alt hvad det kræver er et enkelt klik fra din side! Det vil betyde meget for mig, hvis du vil give din hjælp til dette projekt!
På forhånd, tak!

 • Reply
  fiee91
  4. december 2013 at 14:47

  Jeg vil gerne støtte. Flot blog og gode indlæg !

  • Reply
   hjertetraening
   4. december 2013 at 14:54

   Hvor er det dejligt at høre! Tusind, tusind tak ! 😀

  • Reply
   hjertetraening
   25. marts 2015 at 09:29

   Undskyld at jeg først ser dit svar på Fie. Jeg ved ikke lige hvorfor det er gået mig forbi at du svarede på mit indlæg.. For lang tid siden ..
   Men fedt at du vil støtte og at du kan lide bloggen :)!

Leave a Reply